Jedinečné a rokmi preverené šamotovo-mastencové elektrické radiátory EVO s bezkonkurenčnou spotrebou energie

Jedinečné a rokmi preverené šamotovo-mastencové elektrické radiátory EVO s bezkonkurenčnou spotrebou energie

Máte stále v prevádzke elektrické akumulačné vykurovacie pece – ,,akumulačky”??? Potom vykurujete zastaranou technológiou a váš potenciál úspor sa znateľne znižuje. Po prvé – el. energia v noci už nie je oveľa lacnejšia ako el. energia cez deň. Po druhé – staré akumulačky už vo večerných hodinách (keď potrebujete najviac teplo) už takmer žiadne teplo neodovzdávajú. Myslite dopredu a vymeňte svoje staré akumulačné kúrenie za nové bezpečné el. radiátory EVO ®.

Prejdite na inteligentnú technológiu od spoločnosti EVO ®. Naše radiátory potrebujú iba 2kW energie na dosiahnutie rovnakej úrovne tepla, aké spotrebovali vaše akumulačky s príkonom 5,4 kW.

Maximálny tepelný výkon s minimálnou spotrebou energie.

EVOLiT ® je vynikajúci akumulačný materiál patentovaný spoločnosťou EVO, ktorého zloženie zaisťuje optimálny výkon akumulácie tepla. Skladá sa z prírodných materiálov šamot a mastenec.

Oba materiály sú lisované pomocou vykladanej špirály z nehrdzavejúcej ocele pod veľmi vysokým tlakom, aby sa vytvoril neprekonateľný izolačný a akumulačný prvok a aby sa zmes spojila a transformovala. EVOLiT ® je preto zviazaný ako celok, bezprašný a tepelne odolný.

Pri vysokej teplote mastenca sa vytvára materiál MgO 3 (oxid horečnatý). To zlepšuje teplotné správanie. V kombinácii so šamotom sa dosahuje najväčšia možná kapacita akumulácie tepla v malom rozmere.

Jednoduchá a rýchla inštalácia –  ušetrí sa veľa peňazí

Modernizácia alebo obnova starých budov si vyžaduje značné náklady, ktoré niektorých súkromných staviteľov dostali do finančných ťažkostí. Urobte preventívne opatrenia a vo svojom projekte renovácie jednoducho ignorujte hlavný faktor nákladov.

S elektrickými radiátormi od EVO ® nemusíte inštalovať žiadne rúry a armatúry pod omietku alebo podlahu a nemusíte si kupovať kotol, riešiť komín, ktorý vyžaduje pravidelnú údržbu. To vám rok čo rok ušetrí náklady na servisné prehliadky, kominárov a emisné testy. V 15-ročnom porovnaní sa to rýchlo zvýši na štvorcifernú sumu. Neexistujú tiež žiadne nákladné opravy – radiátory EVO ® majú 30-ročnú záruku.

V prípade záujmu nás prosíme kontaktujte.

Zdielať tento článok